Inspirerende verhalen in de podcast Helden & Hordes

Helden & Hordes

In mei 2017 verschijnt er een inspireerde podcast van Eddy, Jurre en Menno van bureau Dr. Woe uit Haarlem.

Zij schrijven het volgende over hun podcast

“Soms zie je de waarde niet in van dat wat je op dat moment hebt. Soms zie je pas achteraf waar situaties goed voor waren. Er ontstaat een patroon.

In de zomer van 2016 ontdekten wij een paralellen tussen onze klanten. We kwamen er achter dat we in een netwerk zaten van mensen die we later ‘conscious business founders’ zijn gaan noemen.

Toen we de waarde gingen inzien van het netwerk waar we onderdeel van uitmaakten, van de mensen waarmee wij omringd waren, en van de mooie verhalen die we wekelijks mochten beluisteren sprongen we een gat in de lucht.

helden en hordes_1

We kwamen er achter dat we al die jaren op een kist met gouden eieren hadden gezeten. Inmiddels is het mei 2017. En lanceer ik vandaag met jou de landingspagina waarop je je gratis kunt opgeven wanneer je geïnspireerd wilt worden door deze mooie verhalen van mensen die een bijzonder intrigerende transitie hebben gemaakt tijdens hun ondernemers reis.

In mei legt iedere vogel een ei. En vandaag vieren we dat we het eerste gouden ei hebben gelegd. And this is only just the beginning!

De komende week rollen we de eerste 3 gesprekken uit van mensen die ergens voor durven te staan, ook al staan ze daar soms alleen voor. Deze kun je binnenkort dan onder andere vinden op iTunes.

Neem een kijkje op de landingspagina van Helden&Hordes, en meld je aan voor onze community en ontvang als eerste de afleveringen! ”

On to our show…

www.heldenenhordes.nl

Op jouw avontuur!
Eddy, Menno & Jurre

Facebook: Helden en Hordes

[/column]
Podcasting berichten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *