Podcast Luisteraar

In 2006 ben ik, Simone Snaterse, gestart met het luisteren naar Podcasts, inmiddels ben ik absoluut geen lezer meer, maar een echte luisteraar. Als het even kan dan luister ik! In de auto, tijdens het sporten, afwassen, hardlopen of in bed.
Luister naar een podcast en je komt slimmer en geïnspireerder aan op je bestemming dan toen je weg ging. Je eigen verbeelding is je nieuwe beeldscherm.

Podcast Specialist

Ik geef luistertips, berichtgeving over podcasts, geef een podcast workshop. Maak ook mijn eigen podcast ‘om vrolijk van te worden’. Een podcast waar je mondhoeken van omhoog gaan. Luisteren? Kan hier.

Inspiratie

Wat mij inspireert zijn mensen met een passie of dat nu is voor de natuur, techniek, spiritualiteit, zorg, of sport. Het zijn dat soort mensen waarbij ik mij op mijn gemak voel en waar ik graag mee praat en naar luister. Jaren ben ik een creatieve account- en projectmanager geweest een spil functie in de communicatie wereld waar vele creatieve karakters door elkaar heen lopen. Wat ik erg mooi vind is om bruggen te bouwen tussen die mensen en hun creativiteit tot bloei te laten komen. Ik ben een nieuwwsgierig, loyaal en betrokken persoon.

Werk

Momenteel zoek ik een baan in de omgeving van Haarlem, mocht je iets hebben voor mij laat het mij dan alsjeblieft weten via simone@omvrolijkvanteworden.nl

..&Meer

Voice Over

Voor Gottmer kinderboeken heb ik meegewerkt aan de podcast van podkin eenoor. Ik heb daar de in-en outro’s ingesproken. Dit heeft mij geinspireerd om meer voice over werk te doen. Heb je een voice oer nodig, denk dan eens aan mij!

Wandelen

Wil je kennismaken met Simone? Loop dan samen met mij door de kennemer- of waterleiding duinen? Stuur een bericht naar simone@omvrolijkanteworden.nl