Podcast-luisteraar

In 2006 ben ik, Simone Snaterse, gestart met het luisteren naar Podcasts, inmiddels ben ik absoluut geen lezer meer, maar een echte luisteraar. Als het even kan dan luister ik, in de auto, tijdens het sporten en in bed.  Het rustmoment in al het dagelijkse visuele geweld wordt luisteren. Luisteren naar mooie podcasts, audioverhalen die met aandacht worden gemaakt. Je eigen verbeelding is je nieuwe beeldscherm.

Podcast-maker

Ik geef luistertips, de podcast workshop, de podcast party en maak ook mijn eigen podcast om vrolijk van te worden. Een podcast waar je mondhoeken van omhoog gaan. Luisteren? Kan hier.

Vind je het leuk? Laat dan een beoordeling en recentie voor mij achter op iTunes en abonneer je. Dat kan via Soundcloud, Stitcher of Tunein radio. Daar word ik nog véél vrolijker van. Wil je een podcast party geven samen met Om vrolijk van te worden dat kan ook! Er is ook een workshop Podcasting bij JoJo’s workshops in het centrum van Haarlem. Daar leer je in 1 dag alles over podcasting.

& MEER..

Waar ik vrolijk van word is een omgeving met positieve mensen zonder oordeel. Het beste in elkaar naar boven te halen. Mensen met een passie of dat nu is voor de natuur, techniek of sport. Jaren ben ik account- en projectmanager geweest een spil functie in de communicatie wereld waar vele diverse creatieve karakters door elkaar heen lopen. Wat ik erg mooi vind om bruggen te bouwen tussen die mensen en hun creativiteit tot bloei te laten komen. Dat ik ondernemers een boost kan geven voor hun business. Ik heb quotes mogen ontvangen van mensen zoals ‘business booster’ & ‘twee maanden met jouw vrolijke energie en ik kan er weer volledig tegenaan’ & ‘met jou ga ik  er zelf ook nog ingeloven!’ was dan ook een fijn  om te mogen ontvangen. Ondernemers helpen met hun passie. Mijn enthousiasme wordt jouw enthousiasme! Heb je een boost nodig? Laat het me weten.