Podcast Luisteraar

In 2006 ben ik, Simone Snaterse, gestart met het luisteren naar Podcasts, inmiddels ben ik absoluut geen lezer meer, maar een echte luisteraar. Als het even kan dan luister ik! In de auto, tijdens het sporten, afwassen, hardlopen of in bed. Luister naar een podcast en je komt slimmer en geïnspireerder aan op je bestemming dan toen je weg ging. Het is televisie voor je oren.

Podcast Passie

Ik ben je vriendelijke en vrolijke tipgever als het om podcast gaat. Maak ook mijn eigen podcast ‘om vrolijk van te worden’. Waar je mondhoeken van omhoog gaan. Luisteren? Kan hier.

Inspiratie

Wat mij inspireert zijn mensen met een passie of dat nu is voor de natuur, techniek, spiritualiteit, zorg, of sport. Het zijn dat soort mensen waarbij ik mij op mijn gemak voel en waar ik graag mee praat en naar luister. Jaren ben ik een creatieve account- en projectmanager geweest een spil functie in de communicatie wereld waar vele creatieve karakters door elkaar heen lopen. Wat ik erg mooi vind is om bruggen te bouwen tussen die mensen en hun creativiteit tot bloei te laten komen. Ik ben een nieuwsgierig, loyaal en betrokken persoon.

Werk

Momenteel zoek ik een baan in de omgeving van Haarlem, mocht je iets hebben voor mij laat het mij dan alsjeblieft weten via simone@omvrolijkvanteworden.nl Ik heb een goed talent voor organiseren, creëren en brainstormen. Daarnaast kan je mij ook goed gebruiken bij de uitvoering van allerlei communicatie uitingen die er zijn. En ik kan een podcast voor samen met je maken en die ook in de markt zetten.

..&Meer

Voice Over

Ik heb meegewerkt aan de podcast van Podkin Eénoor. Ik heb daar de in-en outro’s ingesproken. Dit heeft mij geinspireerd om meer voice over werk te doen. Heb je een stem of voice over nodig, denk dan eens aan mij!

Wandelen

Wil je kennismaken met mij? Loop dan samen met mij door de kennemer- of waterleiding duinen? Of we kunnen samen een kop koffie oud op het strand drinken. Gewoon doen hoor! Stuur een bericht naar simone@omvrolijkanteworden.nl