Podkin Eenoor de eerste podcast van Gottmer Kinderboeken

Featured Video Play Icon
Audio source missing

Welkom in de wereld van Podkin Eenoor

Ieder konijn weet wie Podkin Eenoor is. Van jong tot oud kennen ze de verhalen over hun onverschrokken, slimme soortgenoot. Zijn status is legendarisch, mythisch haast. Maar zijn die verhalen niet een beetje overdreven? Het is midwinternacht als een rondreizende bard aankomt in de konijnenburcht van Doornwoud. In ruil voor een maaltijd en een slaapplek biedt hij aan het échte verhaal te vertellen. Ademloos luisteren de konijnen naar de geschiedenis van Podkin Eenoor – het dappere konijntje dat ondanks zijn jonge leeftijd hun allergrootste vijand wist te verslaan.

Abonneer je hier op de podcast van Podkin Eenoor via iTunes.

In aflevering 1 gaat de rondreizende bart naar het bramenfeest. De bart baant zich een weg door een dikke laag sneeuw. Het is Midwinternacht. Eindelijk komt hij aan bij de konijnenburcht Doornwoud, waar het die avond Bramenavond is. De avond waarop Midwinter wordt gevierd met een feestmaal, de belofte van cadeautjes in de ochtend, achtergelaten door het geheimzinnige Midwinterkonijn. En met verhalen, natuurlijk.

zes afleveringen

De eerste van de zes afleveringen staat nu op soundcloud en in de iTunes store. Je vindt de podcast van Podkin Eenoor in categorie kinderen en familie!  En je vindt m zo, want hij staat op dit moment op  nummer 1!

We gaan luisteren naar de introductie van het verhaal van Podkin Eenoor, een kinderboek voor kinderen vanaf negen jaar. Leuk om te luisteren in de klas, op de achterbank van de auto, met je opa, oma, neef, nicht, vriend of vriendin,  broer of zus. Of gewoon alleen via je smartphone met je koptelefoon op! Vind je het leuk? Abonneer je dan via iTunes en je ontvangt iedere aflevering vers op je smartphone. Of doe mee met het maken van een podkin boekenlegger. Laat je boekenlegger zien op instagram met de #podkin.

Podkin is een boek van Kieran Larwood, vertaald door Sophia Engelsman en wordt voorgelezen door meester voorlezer Jan Meng. Techniek is verzorgd door Bunker8. De in- en outro’s zijn verzorgd door Simone Snaterse.
podkin eenoor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[/column]
Podcasting berichten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *