Podcast Luisteraar

In 2006 ben ik, Simone Snaterse, gestart met het luisteren naar Podcasts.
Als het even kan dan luister ik! In de auto, tijdens het sporten, afwassen, hardlopen of in bed. Luister naar een podcast en je komt slimmer en geïnspireerder aan op je bestemming dan toen je weg ging.

Podcast Passie

Ik ben je vriendelijke en vrolijke tipgever als het om podcast gaat. Daarnaast maak ik met enige regelmaat ook de podcast show ‘om vrolijk van te worden’. Luisteren? Kan hier.

Inspiratie

Wat mij inspireert zijn mensen met een passie of dat nu is voor de natuur, techniek, spiritualiteit, zorg, of sport. Het zijn dat soort mensen waarbij ik mij op mijn gemak voel en waar ik graag mee praat en naar luister. Heb je een kort verhaal, waar je mondhoeken van omhoog gaan? Laat het mij weten en we kunnen samen een mooi audio moment creëren.

Daarnaast heb ik ook een goed gevoel voor design, grafische vormgeving, ben ik enthousiast en creatief. Kijk ik uit naar al het moois wat we de komende tijden gaan horen en ervaren in het Podcast Landschap. Want dat er nu eindelijk beweging inzit is een feit. De podcast is eindelijk ontdekt. De kracht van audio!

En de naam ‘om vrolijk van te worden’ … dat is een verhaal op zich. 😉

..&Meer

Voice Over

Voor de podcast van Podkin Eénoor van kinderboekenuitgeverij Gottmer heb ik de in-en outro’s ingesproken. Dit heeft mij geinspireerd om meer voice over opdrachten te willen doen. Heb je een stem of voice over nodig, denk dan eens aan mij!

Wandelen

Wil je kennismaken met mij? Loop dan samen een keer met mij door de kennemer- of waterleiding duinen? Of we kunnen samen een kop koffie op het strand drinken. Gewoon doen hoor! Stuur een bericht naar simone@omvrolijkanteworden.nl