Podcast van Marvel komt eraan met held Wolverine in de hoofdrol

Podcast Marvel Wolverine

Marvel maakt een scripted ‘Wolverine’ podcast voor Stitcher

 

Podcast Marvel Wolverine

Marvel neemt Logan naar het podcast platform!  De uitgever van het stripverhaal is een partnerschap aangegaan met Stitcher om een ​​premiumpodcast te maken met in de hoofdrol de mutant met het scheermes-klauw genaamd Wolverine: The Long Night. Weapon X zal worden ingesproken door Richard Armitage, die zijn stem heeft gegeven aan Netflix’s Castlevania-serie als Trevor Belmont. Natuurlijk was hij ook Thorin Oakenshield in The Hobbit-trilogie van Peter Jackson. Onnodig te zeggen, zijn geek cred stapelt zich op. Wat de rest van de productie betreft, merkt TechCrunch op dat het seizoen met 10 afleveringen Wolverine achtervolgt door onderzoekers die een seriemoordenaar volgen en dat het volgende voorjaar debuut zal maken.

Dit zal echter niet bestaan ​​op de gratis service van Stitcher. Ben Percy (Green Arrow, Batman: Detective Comics) is bezig met schrijftaken en de cast bevat ook Scott Adsit (Pete Hornberger op 30 Rock) en ervaren podcaster Chris Gethard. Geluidseffecten worden ook opgenomen in surround-geluid, wat in combinatie met de cast verklaart waarom Wolverine: The Long Night zal leven op het jaarlijkse Premium-abonnement van $ 35 per jaar (of $ 5 per maand) van Stitcher. Na een exclusiviteitsperiode zal het volgend najaar op andere platforms arriveren.

Van de geluiden ervan is dit slechts het topje van de ijsberg. Marvel’s Dan Silver beschreef de podcast to Variety als “de ideale première-auto” en dat Marvel het medium blijft verkennen. Met hoe goed podcasts als Serial, Crimetown en Heaven’s Gate hebben gedaan, en hoe komische helden de popcultuur zijn binnengevallen, lijkt dit een gebied dat rijp is voor uitbreiding, vooral omdat dit een moordmysterie is. Wolverine als de ster is hier de kers op de taart.

Ik zie uit naar de trailer van deze podcast! En naar de volgende podcast initiatieven van Marvel!

Podcasting berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *