Podcast Petrol Heads, olie bijgevuld en doorrijden maar!

podcast petrol heads

Stap maar in! Gassen en lachen bij Petrol Heads Podcast

Beetje ‘late to the podcast party’ ben ik, maar na zes jaar afwezigheid op de zender BNR zijn de autofielen Bas van Werven en Carlo Brantsen terug, op het  BNR podcast platform met alles over auto’s en wat zich afspeelt in de automotive branche in Petrol Heads. Ik ben licht bevooroordeeld omdat ik in het verleden mee heb gewerkt aan het prachtige magazine Carros waar ik naast een colofontik ook een autotik heb opgelopen. Ik hoor mezelf dan ineens zeggen, ‘die heeft een dikke reet’ en wat ‘een beest is dat toch’, ‘jemig wat brult die bak’, ‘die wagen straalt gewoon sex uit’. Maar goed nu is er de podcast petrol heads van oud collega Carlo Brantsen en Bas van Werven.

podcast petrol heads

Achterbank luisteraar

Na ingestapt te zijn bevind ik mij al snel in mijn luistergevoel op de achterbank van een heerlijke zoevende Audi Q7 en de heren zitten voorin. Zo nu en dan draaien ze zich om, en kijken mij vragend aan of ik het wel leuk genoeg vind.. Ik ben meegereden naar de vijfde aflevering en mijn autokennis weer up to date en kan ik met menig man of vrouw weer over auto’s praten. Wel handig als je een beetje kennis hebt van de diverse merken en type auto’s voor je beeldvorming. Want laten we eerlijk wezen luister je een podcast, kom je slimmer aan op je bestemming.

Nostalgie

Auto herinneringen met natte oogjes, stuurverwarming, hoerensloeps, elektrische auto’s, zakelijke auto’s, het handschoenenvak, autoherrie, vier, zes of acht cilinders. Het zit in deze podcast . Met de vraag wat reed jouw vader en wat reed mijn vader komen nostalgische automerken aanbod zoals simca’s, Opel kadetten, fiat 125, Renault 16, rover 3500 p6. En wordt de vraag aan jou als luisteraard gesteld, in welke auto kreeg je je eerste zoen? Welke auto heeft je de dikste boete ooit opgeleverd? Een ouwe jongens krentenbrood podcast is het en Bas en Carlo.

nostalgische foto bas en carlo

Nostalgische foto van Bas en Carlo – 2011

Nieuws

Carlo neemt het auto nieuws van de afgelopen week door met Bas. Marketing priet praat over o.a. het nieuwe of oude merklogo van Mini. BMW iX1 – iX9 en meer merkgevoeligheden waar ze uiteraard een mening over hebben. Een kritische noot van mijn kant de mannen moeten ook even opletten dat we het hier over een podcast hebben en niet over een live radio-uitzending. Heb je op- of aanmerkingen, herinneringen, dan moedigen Bas en Carlo je aan om met je eventuele scheldkanonnen tot hen te richten via mail peatrolheads@bnr.nl , twitter

Autotik & Podcasttik

Heb je iets met auto’s en nostalgie luister naar deze fijne podcast. Beetje verstand van auto’s is wel handig, maar je hoeft geen benzine of diesel door je aderen te hebben stromen. Het is informatief, vrolijk, to the point en duurt ongeveer een half uurtje. Beide mannen hebben fijne stemmen om naar te luisteren. Een leukere podcast over auto’s kan ik mij niet voorstellen! Ik rij graag mee!

Luisteren of abonneren kan uiteraard via de bekende kanalen of via deze link.

 

Podcasting berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *