Podcast Vierkante Ogen

Featured Video Play Icon

Vierkante Ogen Podcast

Podcast Plioniers van Dag en Nacht media komen met een nieuwe podcast. In De Vierkante Ogen Show praten ze je wekelijks bij over de laatste hypes, nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van popular culture.De podcast vierkante ogen in pilot vorm. Wat mij betreft gaat het woord pilotfase er per direct af. Heerlijke podcast serie  over televisie series, programma’s en netflix series waar je lekker kan bingewatch en!  Mijn persoonlijke favoriet op dit moment is de aflevering over ‘stranger things’. De presentatoren en podcast gasten hebben zich goed voorbereid en nemen je mee in hun meningen en theorieën, terwijl je ook nog naar fragmenten kan luisteren. In de trein moest ik zo lachen, terwijl ik hutje mutje stond dat ik spontaan glimlachende mensen ervoor terug kreeg. Ben je nog niet bekend met de netflix hitserie stranger things, ga die dan als de wiedeweerga kijken. Als je een groot liefhebber van de jaren 80 bent, houdt van humor, horror en sci fi kan je weekend niet meer stuk!  Kortom vierkante ogen podcast, is leuk, heel leuk!  Mijn trein en fiets tripjes worden nog leuker! Ik zou graag een keertje mee willen praten, bij de vierkante ogen show!

En hup hup, adverteerders neem een paar kostbare seconden af in de podcast van vierkante ogen…

Schoonmaakdienst, sportschoenenmerk of een tof uitzendbureau moet toch kunnen 😉

Hoe ze zelf hun podcast omschrijven? Nou zo, elke week praat De Vierkante Ogen Show je bij over de laatste hypes, nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van popculture. De show wordt gepresenteerd door popcultuur-fan Esther Crabbendam en elke week schuiven drie gasten aan om te praten over alle blockbusterfilms, series en boeken.

 

 

Ook Netflix is gestart met een Nederlandse Netflx podcast, de eerste aflevering zit de podvader Adam Curry met dochter ook de afleveringen van Stranger Things te bespreken maar lang niet zo leuk als de vierkante ogen show! Maar goed, das mijn mening.

 

Podcasting berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *