podcast workshop door Om vrolijk van te worden

Kom inspiratie opdoen bij de Podcast Workshop in Haarlem

Mensen zijn verhalen vertellers en die vertellers maken gebruik van: “de kracht van de verbeelding”. In onze huidige maatschappij zitten we dagelijks achter een beeldscherm Het aantal uren loopt langzaam op naar 9 uur per dag Een beeldscherm is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven.

Kracht van de verbeelding

Het rustmoment in al het visuele geweld wordt luisteren. Luisteren naar mooie podcasts, audioverhalen die met aandacht worden gemaakt. Je eigen verbeelding is je nieuwe beeldscherm. Weet je nog die leraar op school die altijd zo goed kon vertellen? Zo’n verhaal blijft je nog altijd bij. Als podcast maker kan je goed emotie inzetten waardoor je als luisteraar niet wordt afgeleid door beeld. Ontdek dit alles tijdens de Podcast Workshop.

Growing fast

De Podcast wordt door de Nederlanders ontdekt. Met als grote aanjager het ‘oorzaken festival’ . Daarnaast staat de app  standaard op de iPhone gaan er steeds meer mensen luisteren. Maar als beginnende luisteraar, waar begin je in het woud van de talloze podcasts. Waar komt dat woord vandaan? Wat zijn goede en minder goede podcast. Kan je het zelf? Wat voor vormen van podcasts zijn er? Hoe mis je deze trend niet als bedrijf of als marketeer. Ondek de mogelijkheden en doe veel inspiratie op tijdens de workshop podcast. Voor iedereen die wil luisteren. En ooit zelf eens ‘radio’ wilde maken.

Ik zie dan ook een mooie plek voor podcasting  in de communicatie mix. Roep dan ook  marketeers en bedrijven op podcasting mee te nemen in hun communicatie mix zowel intern als extern.

Workshop

De Podcast Workshop wordt gegeven in het centrum van Haarlem.  Deze duurt een dag. Je hebt geen ervaring nodig . Aan het einde van de dag zie je de vele mogelijkheden van podcasting en weet je welke platformen er zijn voor je podcast. Interesse?  klik dan op volgende link voor meer informatie: Podcast Workshop Haarlem